Enlaces accesibilidad
'Músics' s'emet els dimecres a les 18:10h a La 2

Torna la música en directe a TVE Catalunya amb la nova temporada de 'Músics'

  • La tercera temporada comença amb els Flamingo Tours, una banda de rock arrelada a la tradició més salvatge de la música popular
  • Goyo Prados és el director i presentador del programa, que com a novetat aquesta temporada s'enregistra al plató 6 de TVE Catalunya

Per
Flamingo Tours a 'Músics'
Flamingo Tours a 'Músics'

www.rtve.es/musics/

#MúsicsTVE

Torna la música en directe a TVE Catalunya amb la tercera temporada de 'Músics', el programa musical de producció pròpia de La 2. Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que repassarà la seva trajectòria. S'estrena el dimecres 12 de juny a les 18:10h a La 2 amb el grup liderat per Myriam Swanson, Flamingo Tours.

'Músics' canvia d'escenari en aquesta tercera temporada i ofereix la millor música en directe des del plató 6 de TVE Catalunya. El programa, amb Goyo Prados al capdavant, segueix apostant per la bona música i pel plaer de descobrir i compartir formacions, que fins ara veien difícil la possibilitat d'oferir les seves actuacions a través de la televisió. Visitaran el programa grups o solistes originaris o creats a Catalunya, sense importar procedència ni idioma, com Flamingo Tours, StinusVidal, Dácil, Xarim Aresté i molts més.

El primer programa s'estrena amb el grup liderat per Myriam Swanson: Flamingo Tours, una banda de rock arrelada a la tradició més salvatge de la música popular i que transpira aromes diversos i profunds.

Myriam Swanson tve

Myriam Swanson és coneguda per haver estat la veu dels Mambo Jambo a les sessions del 'Taboo Burlesque Nights' de la Sala Apolo de Barcelona. Ara, Swanson lidera la seva pròpia banda, mantenint-se fidel a la música popular nord-americana del seu primer disc, però apropant-se més cap al desert mexicà, tant en estètica com en so.

El grup presenta a 'Músics' el seu segon LP, 'Lucha Libre', un disc fronterer ple de rhythm and blues, soul surf i rockabilly trepidant.

RTVE

anterior siguiente