Enlaces accesibilidad
Dimecres 12 de juny a les 18:35h i divendres 14 a les 11:15h, a La 2

Jordi Hurtado, Rosa María Calaf i Joan Pera, aquesta setmana a 'Recording'

  • Recordem grups d'humoristes com Tricicle, La Trinca o La Cubana
  • Recuperem concursos històrics de TVE Catalunya com 'Un millón para el mejor', 'Saber y ganar', 'Siete y media musical' o '3x4'

Per
Jordi Hurtado a 'Recording'
Jordi Hurtado a 'Recording'

'Recording' és un programa que repassa la història dels 60 anys de TVE Catalunya amb records televisius. Està dirigit per Toni Burón i Carles Vidal,  que també n'és el realitzador.  

'Recording' repassa els 60 anys d'història de TVE Catalunya a partir dels més de 300.000 documents de l'arxiu de RTVE i dels programes que s'emeten actualment. Aquesta setmana, dediquem un bloc a la figura del corresponsal i repassem alguns dels rostres més coneguts que han desenvolupat aquest rol a TVE, com Lorenzo Milá o Anna Bosch, entre d'altres. A més, descobrim la feina que realitzen els companys de les unitats mòbils, mitjans tècnics i conductors del centre de producció de Sant Cugat. Tot plegat en la bona companyia de Jordi Hurtado, Rosa María Calaf i Joan Pera.

Aquest dimecres, visita 'Recording' Jordi Hurtado, veterà presentador del programa 'Saber y Ganar'. Ell és l'encarregat de donar pas a un bloc dedicat a concursos històrics realitzats des de TVE Catalunya com 'Un millón para el mejor', estrenat el gener de 1968 i presentat inicialment per Joaquín Prat, que proposava tota mena de proves als concursants per tal de guanyar un milió de les antigues pessetes; '3x4', amb preguntes de cultura general i proves d'habilitat, presentat en la versió català per Jordi Hurtado, i en castellà per Julia Otero i, després, Isabel Gemio; o 'Siete y media musical', conduït per Luis del Olmo, en el que quatre concursants jugaven al clàssic joc de cartes i la protagonista era la música.

Aquesta setmana, també comptem amb la periodista Rosa María Calaf, coneguda per la seva gran feina durant vint-i-cinc anys com a corresponsal de RTVE en diferents països del món com Estats Units, Moscou o la zona d'Àsia-Pacífic. Amb ella repassem la pedrera de reconeguts corresponsals que van començar a TVE Catalunya com Lorenzo Milá, Anna Bosch, Carles Sentís, Llúcia Oliva o ella mateixa, entre d'altres.

Rosa María Calaf a 'Recording' TVE

El tercer convidat del 'Recording' d'aquest dimecres és l'actor i còmic Joan Pera. Ell és l'encarregat de recordar grups d'humoristes com Tricicle, La Trinca, Teatre de Guerrilla o La Cubana, que ens han fet passar grans estones davant el televisor.

Joan Pera a 'Recording' TVE

En l'espai que dediquem a difondre els oficis a la televisió, us expliquem en què consisteix la feina dels companys de les unitats mòbils, mitjans tècnics i conductors.

RTVE

anterior siguiente