Enlaces accesibilidad
Divendres 24 de maig a les 00h a La 1

Ha canviat la forma de seduir? a debat, a 'Ara i Aquí'

  • Carlos Fuentes entrevista la cantant Rebeca i el psicòleg, sexòleg i expert en seducció Luís Tejedor

Per
Carlos Fuentes presenta 'Ara i aquí'
Carlos Fuentes presenta 'Ara i aquí'

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/ 

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en la seducció. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Les aplicacions per trobar parella s'han multiplicat els darrers anys. Persones de totes les edats han trobat parella en alguna d'aquestes aplicacions. És més fàcil lligar ara? Ha canviat la manera de seduir? Què busquen en els altres? Una trobada fugaç o l'amor per a tota la vida?

Per respondre aquestes qüestions, Carlos Fuentes entrevista la cantant Rebeca i el psicòleg, sexòleg i expert en seducció Luís Tejedor, que ensenyarà trucs i tècniques per aconseguir atreure la persona que ens interessa.

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'escriptora i periodista Anna Grau, el periodista Marc Florensa, el politòleg Roger Montañola, la periodista Núria Ribó i psicòloga, sexòloga i terapeuta de parelles Núria Jorba.

RTVE

anterior siguiente