Enlaces accesibilidad
Divendres 30 d'agost a les 11:30h, a La 2

Joan Pera, Goyo Jiménez i Marisol Galdón, aquesta setmana a 'Recording'

  • Recordem inoblidables sèries d'humor gravades a TVE Catalunya com 'Doctor Caparrós' o '¿De parte de quién?'
  • Recuperem actuacions viscudes als nostres platós de grans solistes internacionals com Antonio Machín, Celia Cruz o Robbie Williams

Per
Joan Pera a 'Recording'
Joan Pera a 'Recording'

'Recording' és un programa que repassa la història dels 60 anys de TVE Catalunya amb records televisius. Està dirigit per Toni Burón i Carles Vidal,  que també n'és el realitzador.  

'Recording' repassa la història d'aquests 60 anys de TVE Catalunya, a partir dels més de 300.000 documents que conté l'arxiu de RTVE i dels programes que s'emeten actualment. Aquesta setmana recordem famosos científics que han passat per les nostres pantalles, com per exemple el reconegut Dr.Trueta. I descobrim com funciona el departament de realització del centre de producció de Sant Cugat. Tot plegat amb una bona dosi de música i humor, en aquesta ocasió en companyia de Joan Pera, Goyo Jiménez i Marisol Galdón.

Aquest divendres, passa per 'Recording' l'actor Joan Pera, amb qui farem un recorregut per inoblidables sèries d'humor gravades a TVE Catalunya com ara 'Doctor Caparrós, medicina general', una comèdia que s'enregistrava amb públic al plató, de la que n'era protagonista Joan Capri, i que va obtenir un premi Ondas; o la ficció dels anys 90 protagonitzada per Miguel Gila i Chus Lampreave, 'De parte de quién?'.

També rebem la visita de l'humorista Goyo Jiménez, que va presentar el programa de divulgació científica i humor de TVE 'Órbita Laika' durant dues temporades. Ell introdueix el bloc dedicat a famosos científics que han passat per les nostres pantalles. Entre d'altres, veurem el Doctor Josep Trueta, un metge precursor de les mesures higièniques que van permetre reduir la gangrena entre els soldats ferits a la Guerra Civil espanyola i a la Segona Guerra Mundial.

Goyo Jiménez a 'Recording' TVE

La tercera convidada del 'Recording' d'aquesta setmana és l'escriptora i periodista Marisol Galdón, que va presentar el magazine de tarda 'Peligrosamente juntas' i 'Plastic', un espai de música dirigit als més joves emès entre 1989 i 1991. Ella és l'encarregada de donar pas al bloc musical de solistes internacionals on recordarem, entre d'altres, Antonio Machín, Celia Cruz o Robbie Williams.

Marisol Galdón a 'Recording' TVE

A més, visitem un dels departaments de TVE a Catalunya per conèixer de prop com funciona per dins el món de la televisió. En aquesta ocasió, coneixem alguns dels secrets de la feina dels companys de realització de la mà de Jordi Vives, realitzador del programa 'Operación triunfo' i Roger Justafrè, un veterà especialista en la realització de dramàtics.

RTVE

anterior siguiente