Enlaces accesibilidad
Dilluns 20 de maig a les 18:15 hores a La 2

'El rondo' acomiada la lliga

  • Els tertulians d'aquesta setmana són els periodistes José Luis Carazo, Víctor Lozano, José Miguel Villarroya Sergi Mas, Enric Bayón i l’exjugador d'handbol Enric Masip

Per
lesn-amb-analistes

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

La darrera jornada de Lliga determinarà si el Girona torna a Segona Divisió i quins són els equips que disputaran competicions europees la propera temporada.

Atents als darrers moviments de la taula classificatòria i a l’imminent mercat de fitxatges, els tertulians d’El rondo' faran un repàs de la campanya futbolística i informaran quines seran les noves incorporacions de cara al curs vinent.

La crítica situació del Madrid i els rumors que envolten al futur de la banqueta del Barça compartiran protagonisme en un programa que també s’ocuparà de l’Espanyol i del Girona, tot repassant els darrers mesos dels clubs catalans. La final de la Copa del Rei, que pot adjudicar-se el Barça per cinquè cop consecutiu, serà un altre dels temes protagonistes, així com la resta de l’actualitat esportiva.

La tertúlia esportiva de ‘La 2’ comptarà, com sempre, amb els millors col·laboradors: a l’Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis Carazo, Víctor Lozano, José Miguel Villarroya, Sergi Mas, Enric Bayón i l’exjugador d'handbol Enric Masip.

RTVE

anterior siguiente