Enlaces accesibilidad
Divendres 22 de març a les 20h a La 2

La coreògrafa Maria Rovira, a 'Punts de vista'

  • També parlem amb Pedro Almodóvar i part del repartiment de 'Dolor y Gloria': Penélope Cruz, Antonio Banderas, Julieta Serrano i Leonardo Sbaraglia

Per
Entrevista Maria Rovira
Entrevista Maria Rovira

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista la coreògrafa Maria Rovira. A més, emet un reportatge sobre la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, dedica la secció musical a Els Catarres, guanyadors del Disc Català de l'Any de Ràdio 4, i s'endinsa en el projecte teatral Noves Escenes.

Comencem el programa amb l'entrevista de la setmana. Parlem amb la coreògrafa Maria Rovira, que recentment ha participat a la pel·lícula 'Yuli', de la directora Icíar Bollaín. Rovira té una llarga trajectòria professional com a ballarina i coreògrafa i l'any 1985 va crear la Companyia Trànsit Dansa, una de les formacions més importants de dansa moderna a Espanya. Ha treballat amb moltes companyies internacionals com el Ballet Nacional de Cuba, el Ballet Hispánico de Nueva York o la Compañía Nacional de Danza de Puerto Rico. Aquest 2018 ha treballat per la companyia Crea Dance Company, amb la producció 'Carmina Burana'.

De cinema, aquesta setmana s'estrena una de les grans pel·lícules d'enguany, el nou film de Pedro Almodóvar 'Dolor y Gloria'. 'Punts de vista' emet un reportatge amb entrevistes al director i a bona part del repartiment, entre ells, Penélope Cruz, Antonio Banderas, Julieta Serrano i Leonardo Sbaraglia.

Parlem de música amb un reportatge dedicat als guanyadors del Disc Català de l'Any de Ràdio 4: Els Catarres amb l'àlbum 'Tots els meus principis'. Un guardó que voten els oients de Ràdio 4, que organitza el programa 'Catalunya exprés magazine'.

Continuem amb teatre, amb el projecte Noves Escenes, que vol portar el teatre més experimental i trencador fora de Barcelona. Noves Escenes està impulsat per la Xarxa Transversal, que aplega 10 ciutats mitjanes de Catalunya, com Olot i Tortosa. Per explicar-ho tot plegat hem entrevistat al creador David Espinosa, que ha fet una "conferència teatralitzada" sobre el teatre experimental.

I per tancar el programa, un clip dedicat a l'exposició que fins el 26 de maig es pot veure al CaixaForum de Barcelona: la mostra dedicada al pintor alemany Max Beckmann.

RTVE

anterior siguiente