Enlaces accesibilidad

Aina Vidal, d'En Comú Podem, aquest dijous a 'El Debat de La 1'

  • A la tertúlia hi participaran Milagros Pérez Oliva, Esther Vivas, Rafa López, Álex Sàlmon, Toni Aira i Jordi Mercader
  • Dijous 21 de març a les 00h a La 1

Per
Quim Barnola
Quim Barnola

'El Debat de La 1' és el programa de debat polític de TVE Catalunya que analitza l'actualitat política. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous pels volts de dos quarts de dotze de la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

@elDebat_La1

Aquesta setmana 'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política de la setmana amb Aina Vidal i els analistes habituals del programa.

Dijous, Quim Barnola entrevista Aina Vidal, fins ara diputada al Congrés del Diputats i número dos de la candidatura d'En Comú Podem per Barcelona.

'El Debat de La 1' parlarà de les llistes electorals i de com s'enfoca la campanya, a banda de judici del procés, dels símbols polítics en les institucions i del conflicte entre el President de la Generalitat i la Junta electoral central, per no voler treure els llaços grocs i pancartes de suport als polítics que són a la presó.

A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva,  Esther VivasRafa LópezÁlex SàlmonToni Aira i Jordi Mercader.