Enlaces accesibilidad
Dilluns 18 de març a les 18:10 hores a La 2

La llista negra de Zidane, a 'El Rondo'

  • Els tertulians d'aquesta setmana són els periodistes José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Nacho Peña, José Miguel Villarroya i Sergi Mas

Per
Albert Lesán, presentador del programa 'El Rondo'
Albert Lesán, presentador del programa 'El Rondo'

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

www.rtve.es/elrondo

@elrondotve

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El Rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns se centrarà en la figura del nou entrenador del Reial Madrid i també s'ocuparà de la resta de l'actualitat esportiva, especialment pendent del Barça després del seu pas a quarts de final de la Champions.

Zinedine Zidane ha estat el nom propi de la setmana en l'actualitat futbolística. El francès ha tornat a agafar les regnes del Reial Madrid després d'uns mesos tràgics pels merengues i ho ha fet amb plens poders. El proper dilluns 'El Rondo' destaparà el nom dels jugadors que l'entrenador blanc ha demanat traspassar a final de temporada, en el que serà una gran revolució de la plantilla a l'espera de les noves incorporacions.

D’altra banda, el passi del Barça a quarts de final de la Champions,  amb la contundent victòria davant de l'Olympique de Lió, i el seu domini a la Lliga fa que els de Valverde segueixin somniant amb el triplet, a les portes d'una aturada de seleccions que donarà aire a l'ajustat calendari dels darrers mesos.

La tertúlia esportiva de La 2 s'ocuparà d'aquests temes i de la resta de l'actualitat, com sempre, amb els millors tertulians. A l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis CarazoCristina CuberoVíctor LozanoNacho PeñaJosé Miguel Villarroya i Sergi Mas.

RTVE

anterior siguiente