Enlaces accesibilidad
Divendres 15 de març a les 00:20h a La 1

La llibertat, divendres a 'Ara i Aquí'

  • Carlos Fuentes entrevista Juan Carlos Moya, ministre provincial dels frares franciscans, i el filòsof Antonio Fornés

Per
Carlos Fuentes
Carlos Fuentes

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/ 

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' analitza què significa ser lliures. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

La llibertat és un dret inaliable i un concepte al que tots aspirem però que no sempre podem fer realitat. Les circumstàncies i l’entorn poden influir-nos i provocar que no complim el nostre desig total de ser lliures. El programa debat el concepte de la llibertat amb testimonis que explicaran les seves experiències: han apostat per una forma de viure totalment lliure en funció dels seus pensaments tot i que no sempre és fàcil a nivell social i professional.

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes també entrevista Juan Carlos Moya, ministre provincial dels frares franciscans, i el filòsof Antonio Fornés.

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'advocada Núria González, l'advocat i periodista Ricardo Fernández Deu, l'empresari Justo Molinero i l'advocada i política Magda Oranich.

RTVE

anterior siguiente