Enlaces accesibilidad
Divendres 15 de febrer a les 20h a La 2

El pintor Quim Hereu, al 'Punts de vista'

  • Descobrim el Museu d'Or, a La Fortalesa, on també trobem l'Espai Quim Hereu

Per
Quim Hereu al seu estudi
Quim Hereu al seu estudi

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista Quim Hereu, pintor mestre de l''estrambotisme'. Us oferim una tria de pel·lis que competiran pels Oscar. I anem a la Sala Beckett de Barcelona a veure 'El Chico de la última fila' i comentar-la amb Andrés Lima i Sergi López.

Comencem el programa amb un reportatge sobre el Museu d'Or. Dins l'espai La Fortalesa, una antiga fortalesa militar a la muntanya dels Sants Metges, prop de Girona, es troba el Museu d'Or. En Salva Rich ha parlat amb Gemma López, la seva directora.

Continuem amb l'entrevista de la setmana. Dins La Fortalesa s'hi amaga també l'Espai Quim Hereu, un indret ocult ple d'art i pintures de dimensions descomunals. La Montse Elias ha entrevistat Quim Hereu, que es defineix com un pintor estrambòtic.

Parlem de cinema. Us oferim una tria del millor de la cartellera, perquè els Oscar ja són a tocar: el 25 de febrer. Us recomanem pel·lícules com 'Green book', amb Viggo Mortensen'Destroyer', amb Nicole Kidman, i 'Van Gogh: a las puertas de la eternidad', amb Willem Dafoe. També us mostrarem el primer tràiler de la nova cinta de Pedro Almodóvar'Dolor y Gloria', que s'estrena al març.

De teatre, la Margaret Rius ha anat a la Sala Beckett de Barcelona a veure 'El Chico de la última fila', del dramaturg Juan Mayorga, guanyadora d'un premi MAX. Hem parlat amb Andrés Lima, director de l'obra, i Sergi López, l'actor protagonista.

I tanquem el programa amb un videoclip de Manuela Vellés, que el 19 de febrer presenta el seu primer disc 'Subo bajo', a la sala Luz de Gas de Barcelona.

RTVE

anterior siguiente