Enlaces accesibilidad
Dimecres 13 de febrer

Ràdio 4 celebra el Dia Internacional de la Ràdio 2019

  • La seu de Roc Boronat obre les seves portes al públic perquè puguin participar als programes 'L'altra ràdio' i 'De boca orella'
  • Per celebrar la jornada, l'espai de Cinto Niqui farà un debat sobre el futur de la ràdio i el programa de Sílvia Tarragona organitza una taula rodona sobre les dones i la ràdio

Per
Logo Ràdio 4
Logo Ràdio 4

Ràdio 4 celebra el Dia Internacional de la Ràdio, dimecres 13 de febrer, obrint les seves portes pels programes 'L'altra ràdio' d'11h a 12h i 'De boca orella' de 16h a 17h. Totes les persones que vulguin assistir com a públic poden anar al carrer Roc Boronat 127. 

El presentador i director Cinto Niqui de 'L'altra ràdio' oferirà un programa especial, que s'emetrà dimecres a les 22.05h, amb el títol de “La ràdio a l’època de la transició política espanyola” amb Josep Maria Adell, realitzador de Ràdio Nacional d'Espanya. A la taula rodona sobre la ràdio del futur participaran Maria Gutiérrez, professora del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Periodisme de la UAB; i Txema Carrasco, director del magazín “Preferències” de Ràdio 4.

Per tancar la jornada, el programa 'De boca orella' dirigit i presentat per Sílvia Tarragona organitzarà un debat sobre les dones i la ràdio amb les periodistes Pepa Fernández, directora 'No es un día cualquiera'; Montserrat Minobis, ex directora Catalunya Ràdio i ex companya de Ràdio 4; Rosa Quitllet, directora d'Informatius de cap de setmana a Ràdio 4, i Elvira Altés, periodista, professora de periodismes i investigadora especialitzada en comunicació i gènere.

RTVE

anterior siguiente