Enlaces accesibilidad
Dilluns 21 de gener a les 18:10 hores a La 2

La comunicació no verbal de les estrelles del futbol, a 'El Rondo'

  • Els tertulians que aquesta setmana acompanyaran a l’Albert Lesán i la Mónica Palenzuela seran els periodistes José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Roberto Gómez, José Miguel Villarroya i Sergi Mas

Per
el-rondo1-albert-lesn-en-plat
el-rondo1-albert-lesn-en-plat

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

www.rtve.es/elrondo @elrondotve

Sovint la comunicació no verbal és més important que les pròpies paraules: Isco, Valverde, Coutinho, Solari, Florentino… els principals actors del món del futbol diuen més amb les seves actituds que amb les seves declaracions.

El dilluns vinent l’expert Cristian Salomoni analitzarà a ‘El Rondo’ l’expressió, els gestos i les reaccions dels protagonistes de l’actualitat per descobrir què els hi passa realment pel cap.

El programa s’ocuparà també de la situació de l’expresident del Barça Sandro Rosell, que a l’espera de judici porta en presó preventiva des de maig de 2017. A més, els tertulians tractaran tot el que doni de si la primera jornada de la segona volta a la Lliga, els darrers moviments del mercat i el resultat del sorteig de quarts de final de la Copa del Rei, que tindrà lloc el proper divendres a la ciutat del futbol de Las Rozas.

La tertúlia esportiva de ‘La 2’ comptarà, com sempre, amb els millors col·laboradors: a l’Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Roberto Gómez, José Miguel Villarroya i Sergi Mas.

RTVE

anterior siguiente