Enlaces accesibilidad
Dijous 17 de gener a les 18:50 i diumenge 27 a les 13h a La 2

Paco Mir, convidat del 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Judit Martin, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González entrevisten el l'actor

Per
Paco Mir al 'fotocol' del 'Programa inesperat'
Paco Mir al 'fotocol' del 'Programa inesperat'

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig, la realització de Mercè Llorens i Lupe Muñoz, la redacció de Paola Callieri, i els guions de Xavier Sanjuán i Dani Amor.

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor Paco Mir, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Paco Mir també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín.

Nascut a Barcelona el 1957, Paco Mir és conegut com a integrant del grup Tricicle, tot i que ha treballat com a compositor, músic i productor musical. Al 'Programa inesperat' Paco Mir farà un repàs a la seva carrera i ens parlarà de 'Hits', l'obra de teatre amb la qual El Tricicle diu adéu als escenaris després de 40 anys junts i de la seva trajectòria.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente