Enlaces accesibilidad
Divendres 11 de gener a les 20:05h a La 2

El mànager musical Gay Mercader, al 'Punts de vista'

  • Parlem amb l'escultor milanès Edoardo Tresoldi

Per
Montse Elias entrevista Gay Mercader
Montse Elias entrevista Gay Mercader

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista Gay Mercader, promotor i mànager musical, que ens explica algunes anècdotes. Us oferim algunes propostes de les que seran les grans pel·lícules del 2019. I parlem amb les escriptores Eva Baltasar i Hanne Orstavic.

Encetem el primer programa del 2019 amb cinema. Us oferim una petita tria de les que seran les grans pel·lícules del 2019 que s'estan començant a estrenar de cara als Oscar, com ara 'Van Gogh: a las puertas de la eternidad', un biopic del pintor protagonitzar per Willem Dafoe, o 'La favorita', una esplèndida pel·lícula d'època dirigida pel cineasta grec Yorgos Lanthimos. També us avancem un tràiler del nou 'Dumbo', dirigit per Tim Burton.

Continuem amb l'entrevista de la setmana, que aquest cop és al promotor i mànager musical Gay Mercader, que ens ha rebut al seu amagat espai gironí envoltat de muntanyes. La Montse Elias comentarà amb ell la seva llarguíssima i intensa trajectòria musical com a promotor de concerts mítics i ens revelarà algunes anècdotes.

Parlem de literatura. En Salva Rich dedica el reportatge d'aquesta setmana a dues autores que ha entrevistat: l'Eva Baltasar, autora de 'Permagel', i la noruega Hanne Orstavic, autora del relat 'Amor'.

Estructura d'Edoardo Tresoldi TVE

Parlem d'art. En Jordi Vila i Guillamet ha entrevistat Edoardo Tresoldi. El jove escultor milanès s'ha convertit en un dels artistes europeus més influents. Les seves espectaculars estructures creades amb malla de ferro i materials industrials estan decorant aquests dies l'Illa Diagonal, on ens ha explicat la seva feina i els seus projectes.

I tanquem el programa amb un clip excepcional i animat. La peça 'Love overdue', cantada per Keith Richards, un bon amic de Gay Mercader, a qui dediquem el clip.