Enlaces accesibilidad
Divendres 11 de gener a les 23:55h a La 1

'Ara i Aquí' debat divendres si som una societat amb massa addiccions

  • Carlos Fuentes entrevista José Luis Martínez, exaddicte i terapeuta intervencionista en addiccions, juntament amb psicòloga Cristina Martínez, especialitzada en addiccions tòxiques i comportamentals

Per
Carlos Fuentes presenta 'Ara i aquí'
Carlos Fuentes presenta 'Ara i aquí'

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en les addiccions, un problema social de grans dimensions que afecta gent de totes les edats i classes socials.. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic.

Divendres 'Ara i Aquí' aborda els problemes que ocasionen les addiccions. A les addiccions tradicionals com la droga i l'alcohol, ara s'hi sumen d'altres, com les addiccions a les compres, al sexe, al gimnàs... Com les podem combatre?

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista Cristina Martínez, psicòloga adjunta de la Unitat de Joc Patològic de l'Hospital de Mataró, que està especialitzada en addiccions tòxiques i comportamentals, com ara joc patològic i altres socioaddiccions. Fuentes també parla amb José Luis Martínez, exaddicte i terapeuta intervencionista en addiccions, que ofereix un tractament pioner a Espanya que resol els problemes dels addictes i dels seus amics i familiars. Entre els convidats entrevistarem testimonis vinculats a addiccions com ara afectives, a les compres, al sexe i al joc.

A més, 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'advocat i periodista Ricard Fernández Deu, l'advocada Magda Oranich, l'escriptor i periodista Juan Soto Ivars i l'analista i consultor Gonzalo Bernardos.

RTVE

anterior siguiente