Enlaces accesibilidad
Dijous 13 de desembre a les 18:10 i diumenge 16 a les 12:55h a La 2

L'actor Ivan Labanda, convidat del 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors, Judit Martin, Anna Gras, Pep Plaza i Toni González Lillo, entrevisten l'actor

Per
Ivan Labanda visita el 'Programa inesperat?
Ivan Labanda visita el 'Programa inesperat?

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig, la realització de Mercè Llorens i Lupe Muñoz, la redacció de Paola Callieri, i els guions de Xavier Sanjuán i Dani Amor.

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor Ivan Labanda, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors, Judit MartínAnna Gras,  Pep Plaza i Toni González Lillo, que donaran el contrapunt a Sergi MasIvan Labanda també se sotmetrà a 'L'entrebèstia' de Helen Smile, un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. 

Nascut a Barcelona el 1980, Ivan Labanda va començar la seva trajectòria amb només 12 anys, Ivan Labanda és un artista multidisciplinar. Ara és al Teatre Tívoli de Barcelona protagonitzant 'La jaula de las locas' amb Àngel Llacer. Ivan Labanda arriba al 'Programa inesperat' uns dies després de rebre el Premi Butaca com a millor actor de musicals per l'espectacle 'Cabaret'.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente