Enlaces accesibilidad
Diumenge 18 de novembre, a les 13 hores, a La 2

Isidre Esteve, convidat al 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors, Toni González, Judit Martin i Pep Plaza, entrevisten el pilot

Per
Isidre Esteve i Sergi Mas al 'fotocol' del 'Programa inesperat'
Isidre Esteve i Sergi Mas al 'fotocol' del 'Programa inesperat'

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig, la realització de Mercè Llorens i Lupe Muñoz, la redacció de Paola Callieri, i els guions de Xavier Sanjuán i Dani Amor.

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és el pilot Isidre Esteve, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloJudit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt a Sergi MasIsidre Esteve també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. 

Nascut a la Seu d'Urgell el 1972,  Isidre Esteve va viure la infantesa a Oliana, on es va iniciar com a pilot de motos i de seguida es va interessar per les curses off road. Va participar en diverses edicions del Ral·li Dakar, fins que el 2007 un accident en el Ral·li d'Almeria el va deixar tetraplègic. Un cop adaptat a la nova situació, al 2008 va continuar en l'alta competició, però aquesta vegada pilotant cotxes. Acaba de tornar del Ral·li del Marroc.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente