Enlaces accesibilidad
Dijous 15 de novembre a les 18h a La 2

L'actriu Sílvia Marsó, convidada del 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors, Toni González, Judit Martin i Pep Plaza, entrevisten l'actriu

Per
Sílvia Marsó en el 'photocol' del 'Programa inesperat'
Sílvia Marsó en el 'photocol' del 'Programa inesperat'

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig, la realització de Mercè Llorens i Lupe Muñoz, la redacció de Paola Callieri, i els guions de Xavier Sanjuán i Dani Amor.

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

La convidada d'aquesta setmana del 'PI' és l'actriu Sílvia, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloJudit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt a Sergi MasSílvia Marsó també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. 

Nascut a Barcelona el 1963,  Sílvia Marsó va començar a fer teatre de molt jove, amb només 14 anys, de la mà d'Albert Boadella. Al 1981 va debutar a Televisió Espanyola a Catalunya com a presentadora i cantant del programa 'Gent d'aquí'. Des d'aleshores no ha parat d'actuar en cinema, teatre i televisió. Ara és al Teatre Condal de Barcelona, amb '24 hores en la vida d'una dona', un musical basat en el text de Stefan Sweig. Al 'Programa inesperat' Sílvia Marsó ens parla d’aquesta obra i dels seus projectes.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente