Enlaces accesibilidad
Diumenge 4 de novembre a les 12:55h i dijous 8 de novembre a les 18:15h a La 2

El Kanka, convidat diumenge del 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors, Toni González, Judit Martin i Pep Plaza, entrevisten el cantautor malagueny, que cantarà en directe

Per
El Kanka
El Kanka

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig, la realització de Mercè Llorens i Lupe Muñoz, la redacció de Paola Callieri i els guions de Xavier Sanjuán i Dani Amor.

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és El Kanka, que presentarà al programa el seu quart disc: 'El arte de saltar'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloJudit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt a Sergi MasEl Kanka també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. 

A més, el cantautor malagueny, que actualment està de gira, cantarà en directe al programa la cançó 'Por tu olor', del seu nou disc 'El arte de saltar'El Kanka és un artista que ja s'ha fet un forat en el panorama musical espanyol.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente