Enlaces accesibilidad
Divendres 2 de novembre a les 00:15h a La

'Ara i Aquí' debat divendres si discriminem a les persones amb discapacitat intel·lectual

  • Carlos Fuentes entrevista Rosa Cadenas, presidenta de Dincat Federació i Andry Trias, escriptor i membre de la Fundació Catalana de Síndrome de Down

Per
Carlos Fuentes
Carlos Fuentes

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en les dificultats que es troben les persones amb discapacitat intel·lectual. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic.

Divendres 'Ara i Aquí' aborda els problemes que es troben les persones amb discapacitat intel·lectual en el seu dia a dia. Quines problemàtiques pateixen per la seva integració social i laboral?

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista Rosa Cadenas, presidenta de Dincat Federació, una associació que agrupa més de 300 entitats que defensen els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya i que dóna servei a 30.000 persones. Fuentes també parla amb Andy Trias, escriptor i membre de la Fundació Catalana de Síndrome de Down.

A més, 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'escriptora i periodista Anna Grau, el politòleg Roger Montañola i l'advocat Andrés Labella.