Enlaces accesibilidad
Divendres 2 de novembre a les 10:55h a La 2

L'agent literària Sandra Bruna, divendres a 'Secundaris'

  • El programa mostra el seu dia a dia l'agència literària i com se seleccionen nous autors per representar

Per
Sandra Bruna
Sandra Bruna

'Secundaris' mostra el dia a dia dels professionals que treballen amb passió i entusiasme darrere dels famosos i les famoses.

@SecundarisTV

En cada capítol 'Secundaris' coneix persones que treballen amb passió i entusiasme darrere dels famosos i les famoses. Aquesta setmana la protagonista és Sandra Bruna.

La Sandra Bruna és l'agent literària del guanyador del Premi Nadal 2018 Alejandro Palomas, entre molts altres escriptors. El programa visita l'agència literària per conèixer com és el dia a dia i com se seleccionen nous autors per representar.

'Secundaris' també s'apropa als estudis de Ràdio 4 per veure com s'enregistra la secció de literatura del programa 'Amics i Coneguts' amb la Silvia Tarragona. A més, per saber com és la relació entre els autors i els agents, l'equip del programa s'endinsa a les entranyes del Grup Planeta.

Sandra Bruna tve

I finalment, mostra com es prepara el Sant Jordi i com ho viuen des de dins tant els autors Francesc Miralles i Coia Valls, com tots aquests professionals que han passat al llarg del programa.

RTVE

anterior siguiente