Enlaces accesibilidad
Divendres 26 d'octubre a les 00:40 hores a La 1

'Ara i Aquí' debat divendres si estem preparats per la mort

  • Carlos Fuentes entrevista els escriptors Amadeu Carbó i Jordi Cubillos autors de 'Fins aquí hem arribat' i amb el metge expert en criogenització Albert Estrada

Per
Carlos Fuentes
Carlos Fuentes

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí'

A pocs dies per l'arribada de Tots Sants'Ara i Aquí' debat quin és el sentiment que provoca la mort en tots nosaltres. La mort sempre planteja molts temors i tabús, alhora que deixa un buit insubstituïble.

Com convivim amb la mort? Estem preparats per afrontar-la? Com la superem? Com compartim el dol? Sigui la nostra pròpia mort o la de les persones més estimades, és tracta d'una frontera inevitable que cadascú viu amb la seva pròpia intensitat.

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista els autors del llibre 'Fins aquí hem arribat'Amadeu Carbó i Jordi Cubillos, que narren què fem i com celebrem el darrer adéu amb un to distés. Fuentes també parla amb Albert Estrada, metge expert en criogenització que explicarà aquest procés de mantenir congelats als morts, a l'espera d'una cura per les malalties que van acabar amb la seva vida

A més, 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'escriptora i periodista Anna Grau, la psicòloga Elena Crespi, la política i escriptora Lidia Falcón i el periodista Melchor Miralles.

RTVE

anterior siguiente