Enlaces accesibilidad
Diumenge 12 d'agost, a les 12:55 hores, a La 2

L'actriu Lloll Bertran protagonista al 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras i Judit Martin entrevistaran l'actriu, que està representant 'El secret de la Lloll' al Club Capitol de Barcelona

Per
Sergi Mas i Lloll Bertran
Sergi Mas i Lloll Bertran

Al 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

La convidada d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és l'actriu i cantant Lloll Bertran, que repassarà la seva trajectòria i ens parlarà d''El secret de la Lloll'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Anna Gras, Judit Martin i Toni González Lillo.

Nascuda a Igualada el 1957, Lloll Bertran va compaginar els estudis a l'Institut del Teatre amb la feina a una caixa d'estalvis. Va debutar amb 'L'auca del senyor Esteve' i la seva carrera teatral es va consolidar formant part de la companyia de Josep Maria Flotats. Després d'algunes incursions al cinema, la fama li va arribar de la mà de personatges tan coneguts i recordats com la Vanessa.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.