Enlaces accesibilidad
Dimecres 8 d'agost a les 20:30h a La 2

'Tinc una idea' se centra en el reciclatge a 'El valor de reciclar'

  • El programa visita empreses que creen objectes amb teixits, xarxes i plàstics reciclats

Per
'El valor de reciclar'
'El valor de reciclar'

'Tinc una idea' és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a La 2 de TVE.

www.rtve.es/tincunaidea

www.facebook.es/tincunaidea

@tincunaidea_tve

Aquesta setmana 'Tinc una idea', al reportatge 'El valor de reciclar', mostra empreses que fan ulleres, cortines i d'altres objectes amb plàstics reciclats i analitza com funciona la nova recollida selectiva al barri de Sarrià de Barcelona.

Cada vegada hi ha més consciència ciutadana de la necessitat de reciclar, per això també hi ha més empreses i entitats que s'hi dediquen. 'Tinc una idea' visita, aquesta setmana, empreses que transformen xarxes de pescar en muntures d'ulleres; retalls de teixit en jerseis nous i ampolles de plàstic en cortines i moquetes. A més, coneix els Chapertons, una companyia de teatre professional, que fa 25 anys que usen pneumàtics com a únic element dramàtic.

'El valor de reciclar' tve

Però per reciclar s'ha de començar per saber què es pot fer per aprofitar el que llencem a la brossa. El programa també ensenya com funciona la nova recollida selectiva d'escombraries a la part vella del barri barceloní de Sarrià.