Enlaces accesibilidad
Dimarts 17 de juliol a les 20:05h a La 2

'Cinc dies a...' mostra el CETT, una escola d'hoteleria, gastronomia i turisme internacional

  • A l'edifici del CETT, dissenyat per l'arquitecte Òscar Tusquets, s'integren l'escola, un hotel i la residència Internacional Àgora
  • 'Cinc dies a...' vol escoltar i observar per fer d'ulls i d'orelles de l'espectador

Per
'Cinc dies a...' al CETT
'Cinc dies a...' al CETT

'Cinc dies a...' és un programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Soledad Gomis amb realització de Juan Fermín Gómez. S’emet els diumenges a les 12:25 hores a La 2.

www.rtve.es/cincdiesa

'Cinc dies a...' s'endinsa en la vida quotidiana del CETT, una escola d'hoteleria, gastronomia i turisme internacional on la recerca, la formació i la transformació constants en el camp del turisme són els seus objectius principals.

El programa viu la preparació d'un còctel per més de tres-centes persones, amb motiu del Premis Alimara de Turisme que es lliuren cada any en aquesta escola. És molt interessant i laboriosa la distribució del cambrers, el muntatge de les taules pels diferents bufets, per les diferents begudes…Tot un món de copes, plats, cassoletes, forquilles i gabinets. Des de fora sembla fàcil però quan es viu de prop és molt complex i emocionant.

'Cinc dies a...' també mostra com els estudiants fan de caps de sala, de caps de cuina, de caps de compres, porten una recepció d'hotel o aprenen l'art de saber fer un llit ben fet.

Una de les classes que sorprèn més és la d'idiomes. Exposicions de projectes en anglès, xinès o rus, s'ha de poder atendre a tothom i treballar arreu.

Una de les característiques interessants d'aquesta escola és que en el mateix espai, un atractiu edifici de l'arquitecte Òscar Tusquets, s'integren l'escola, un hotel i la residencia Internacional Àgora.

RTVE

anterior siguiente