Enlaces accesibilidad

La nova RTVE.es

  • Rosalía Lloret, directora de Mitjans Interactius de RTVE, presenta www.rtve.es juntament amb Luís Fernandez, director de RTVE
  • Televisió, telenotícies, sèries, ràdio ttot ho podràs trobar a RTVE.es

Per
Estamos de estreno

"Té personalitat i vida pròpies, ens posa a l'alçada de les grans cadenes a nivell d'Europa i del món". Així ha presentat aquest matí Rosalía Lloret, directora de Mitjans Interactius de RTVE la nova pàgina web que estan veient. Un projecte que engloba televisió, ràdio i Internet, i que té com a clau principal la interactivitat. La presentació, al plató d'Informatius de TVE, ha estat acompanyada pel president de la Corporació de RTVE, Luis Fernández, el director de RNE, Santiago González, el director d'informatius de TVE, Fran Llorente, i els presentadors Ana Blanco, Lorenzo Milá i Ana Pastor.

A l'acte han assistit també cares molt conegudes de la cadena, Rodolfo Sancho de la Senyora, Antonio Garrido de Identity o Julián López de Muchachada Nui.

El nou web és el pas inicial d'un ambiciós pla d'incorporació dels continguts de RTVE a la xarxa. Compta amb una redacció pròpia i un canal de notícies en línia amb informació d'última hora, revisada i actualitzada al moment.

En www. rtve. és també tindran TVE i RNE a la Carta, per veure i escoltar els actuals programes i sèries de la tele i de la ràdio, de forma gratuïta.

RTVE

anterior siguiente