Enlaces accesibilidad
Divendres 22 de juny, a les 20:05 hores, a La 2

Lluís Llongueras, divendres 22, al 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras i Judit Martin entrevistaran el perruquer, que fa anys va penjar les tisores

Per
Lluís Llongueras i Sergi Mas al 'photocall' del 'Programa inesperat'
Lluís Llongueras i Sergi Mas al 'photocall' del 'Programa inesperat'

Al 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és Lluís Llongueras. Considerat un dels perruquers més innovadors del nostre país, Llongueras repassarà la seva trajectòria. 

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloAnna Gras Judit Martin. 

Nascut a Esparraguera el 1936,  Lluís Llongueras va començar com a ajudant amb només 14 anys. Considerat un dels millors perruquers del segle passat al nostre país, ara que està jubilat es dedica a les seves altres passions: la pintura, la fotografia i l'escriptura. En Sergi Mas conversarà amb Lluís Llongueras, qui demostrarà les seves virtuts artístiques al llarg del programa.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.