Enlaces accesibilidad
Divendres 15 de juny a les 23:00 hores a La 1

L'acolliment dels immigrants de l'Aquarius, divendres a debat a 'Ara i Aquí'

  • A la segona part el programa també analitza qui gestiona millor el poder: els homes o les dones
  • Carlos Fuentes entrevista un representant de la Creu Roja, la sociòloga Marina Subirats i la directora de Recursos Humans d'Unilever, Yolanda Menal

Per
carlos-fuentes--ara-i-aqu-2188
carlos-fuentes--ara-i-aqu-2188

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1 després del programa 'El Paisano'.

www.rtve.es/araiaqui/

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra, a la primera part, en l'acolliment dels immigrants del vaixell Aquarius i, a la segona part, en la gestió de poder d'homes i dones. Carlos Fuentes debatrà el tema amb l'ajuda d'experts, tertulians i diferents persones del públic.

Aquest divendres l'espai presentat per Carlos Fuentes tractarà dos temes. A la primer part analitza la decisió acollir els immigrants de l'Aquarius, amb un representant de la Creu Roja per tractar el tema. I a la segona part debatrà qui gestiona millor el poder: els homes o les dones, amb l'ajuda de la sociòloga Marina Subirats i de la directora de Recursos Humans d'Unilver, Yolanda Menal.

A més, per analitzar els dos temes 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb la periodista Sílvia Tarragona, el periodista i escriptor Víctor Amela, l'advocada i periodista Lidia Falcón i el cantant, actor i escriptor Ramoncín.

RTVE

anterior siguiente