Enlaces accesibilidad
Dijous 14 de juny a les 20:30h a La 2 i dissabte 16 de juny a les 17h a Ràdio 4

El grup d'indie electrònic, Dorian, dijous a 'Músics'

  • La banda formada per Marc Gili, Belly Hernández, Bart Sanz, Lisandro Montes i Víctor López triomfa als escenaris amb sis discos al mercat

Per
Dorian a 'Músics'
Dorian a 'Músics'

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

www.rtve.es/musics/

#MúsicsTVE

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Dorian, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu darrer disc. A més, el grup parlarà de la seva música i de la seva trajectòria amb Goyo Prados.

Dijous, 'Músics' compta amb el quintet barceloní Dorian, una grup instal·lat a l'escena musical com a referent de l'indie electrònic dins i fora de casa. La banda, formada per Marc GiliBelly HernándezBart SanzLisandro Montes Víctor López, ha triomfat amb sis discos al mercat, però sobretot amb una filosofia: fer de la seva música un llenguatge universal que convenci allà on va.

Milers d'hores i més de deu anys sobre els escenaris els han regalat una generosa legió de seguidors que sempre demanen més. Una experiència que només gaudeixen els autèntics músics.

RTVE

anterior siguiente