Enlaces accesibilidad

L'economista i politòleg Josep Maria Colomer a 'El matí a Ràdio 4'

  • Ramon Castelló entrevista també al dramaturg Rogelio Lorda Moré, autor, director i coreògraf del musical "Sombras de La Habana"
  • Dijous 14 de juny a partir de les 7:00h a Ràdio 4

Per
ramon-castell-1
ramon-castell-1

'El matí a Ràdio 4' és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló, condueix la "Tertúlia d'actualitat" amb l'historiador Joaquim Coll i amb la redactora de política del diari digital ‘Nació Digital’ Sara González.

Ramon Castelló entrevista l'economista, politòleg i professor universitari Josep Maria Colomer, membre fundador de la ‘Asociación Española de Ciencia Política’, per parlar del seu darrer llibre, "España: la historia de una frustración" publicat per l'Editorial Anagrama.

A la secció "Convidem a…", el director de 'El matí a Ràdio 4' entrevista al dramaturg Rogelio Lorda Moré, autor, director i coreògraf del musical "Sombras de La Habana" que es representa al Teatre Apolo de Barcelona.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de 'El matí a Ràdio 4 '.

RTVE

anterior siguiente