Enlaces accesibilidad
Dijous 14 de juny a les 20h i diumenge a les 12:50h, a La 2

Adrià Salas, cantant de La Pegatina, dijous 14 de juny a 'Punts de vista'

  • Descobrim l'escriptora britànica Sarah Vaughan i la seva exitosa novel·la psicològica 'Anatomia d'un engany'

Per
Montse Elias entrevista Adrià Salas al 'Punts de vista'
Montse Elias entrevista Adrià Salas al 'Punts de vista'

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista 

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista el cantant del sempre enèrgic grup La Pegatina, el músic de Montcada i Reixach Adrià Salas. També parlem amb Pol Fuentes, un artista musical a mig camí entre poesia i surrealisme. I descobrim l'àlbum il·lustrat 'El viatge de Crohn', que explica les particularitats d'aquesta malaltia.

El programa comença amb l'entrevista de la setmana, a Adrià Salas. La seva música festiva i feliç ja fa anys que volta pel món. En el seu darrer treball, 'Ahora o nunca', hi ha col·laborat altres artistes, com MacacoRozalés i Eva Amaral.

Continuem amb un tema d'il·lustració. en Jordi Vila i Guillamet ens retorna a una proposta que ja havíem visitat fa un any: un l'àlbum il·lustrat 'El viatge de Crohn'.

També de música però amb un estil diferent i complementari al de La Pegatina, parlem amb l'artista musical Pol Fuentes. A mig camí entre poesia i surrealisme, i regat amb molta imaginació, ens presenta el disc 'Una nova guerra', on exerceix de director del clip i actor.

Continuem amb un tema de literatura. En Salva Rich ens descobreix l'escriptora britànica Sarah Vaughan, que ha publicat recentment 'Anatomia d'un engany', una història sobre corrupcions i abús de poder de les elits de la societat britànica actual.

Tanquem el programa amb un acústic de Pol Fuentes.

RTVE

anterior siguiente