Enlaces accesibilidad
Dimecres 22 d'agost a les 20h a La 2

La tasca de recuperació del medi marí del CRAM, a 'La meva mascota i jo'

  • En Martí indagarà si una fura pot ser la seva mascota ideal
  • Coneixerem els gats de Christian Escribà

Per
'La meva mascota i jo' visita el CRAM
'La meva mascota i jo' visita el CRAM

'La meva mascota i jo' és el programa d'animals en català de La 2, presentat per en Martí i la cantant Gisela, s'emet els dimecres a les 20h.

www.rtve.es/lamevamascotaijo

@laMevaMascota

TVE Catalunya emet 'La meva mascota i jo', un programa dedicat als animals. En el tercer capítol en Martí continua la recerca de la seva mascota ideal per tot Catalunya i la Gisela visitarà el CRAM, un recinte de 18.000 metres quadrats amb unes instal·lacions dissenyades especialment per al tractament de cetacis, tortugues i aus marines.

En el tercer capítol, en Martí continuarà la recerca de la seva mascota ideal i decidirà explorar les fures, uns animalons molt pudents. En Martí en coneixerà tres de ben peculiars: la Shira, l'Arwen i en Turrón. Per la seva banda, la Gisela visitarà la Fundació CRAM, dedicada a la recuperació i protecció del medi marí i les seves espècies. La Gisela descobrirà com des del Centre de Recuperació protegeixen la biodiversitat marina a través d'accions locals. I acabarem visitant Christian Escribà. El reconegut pastisser ens presentarà les seves tres mascotes: tres gats que s'han convertit en els reis de la casa.

Christian Escribà amb un dels seus gats TVE

RTVE

anterior siguiente