Enlaces accesibilidad
Divendres 25 de maig, a les 20:00 hores, a La 2

Paloma Lago, divendres, al plató del 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras i Judit Martin entrevistaran la model i presentadora de televisió

Per
Paloma Lago amb l'equip del 'Programa Inesperat'
Paloma Lago amb l'equip del 'Programa Inesperat'

Dirigit per Javier Viza, 'Programa Inesperat' està subdirigit per Montse Tejera, es fa càrrec de la producció executiva Sònia Sancho, la producció Núria Raja i Celeste Roig, la realització Nicolás Albéndiz i Mercè Llorens, i els guions Pep Bras, Xavier Sanjuan i Dani Amor.

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteixen d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

La convidada d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és Paloma LagoModel,  actriu i presentadora, la gallega farà un repàs de la seva trajectòria i ens explicarà els seus projectes.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloAnna Gras Judit Martin.

Nascuda a Ferrol el 1967Paloma Lago es va mudar a Madrid per estudiar disseny i moda,. Aviat va començar la seva carrera de model. Al 1990 va debutar com a presentadora de televisió. Relacionada amb els programes d'entreteniment, el 1999 va arribar a Televisió Espanyola, on es va convertir en presentadora de programes infantils. A TVE, l'hem pogut veure presentant 'Telepasión' les campanades en diverses ocasions. Paloma Lago ha visitat el plató del 'Programa Inesperat' per explicar-nos els seus projectes, que passen pel disseny de joies. També descobrirem que és una apassionada dels cavalls. La presentadora utilitzarà grans dosis d'humor per ensenyar a Sergi Mas a desfilar per la passarel·la.

El públic del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente