Enlaces accesibilidad
Dimarts 7 d'agost a les 20:00h a La 2

'L'ingredient invisible, les emocions', dimarts 22 de maig, a 'Menja't el món!'

  • El programa s'endinsarà en la psicologia i en la seva relació amb l'alimentació
  • Parlarem amb Jair Domínguez sobre els llibres d'autoajuda

Per
Marta Vergés presenta 'Menja't el món!'
Marta Vergés presenta 'Menja't el món!'

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés. S'emet els dimarts a les 20h.

www.rtve.es/menjatelmon

@menjatelmonTVE

TVE Catalunya emet 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. En el vuitè capítol 'L'ingredient invisible, les emocions' també descobrirem la cuina de les emocions de la mà d'Arturo Castillo i Javier Medvedovsky.

En aquest capítol, i per primer cop en un programa d’alimentació ens endinsarem sense embuts en el món de la psicologia domèstica a la recerca de la felicitat. La Marta Vergés parlarà amb l’especialista Eva de Juan sobre com mantenir una bona salut psicològica en el dia a dia. Entrevistarem Victor Kuppers, reconegut entrenador personal i conferenciant, que ens revelarà la fórmula per mantenir una actitud positiva. També, ens endinsarem en la foscor de l’ésser humà i parlarem amb el presentador, humorista i escriptor Jair Domínguez, que ha escrit un llibre carregant-se tot el món de l’autoajuda. En Jair no es tallarà un pèl i cremarà literalment i sense remordiments alguns llibres. Amb els xefs Arturo Castillo i Javier Medvedovsky descobrirem la cuina de les emocions, i com els plats i els sabors repercuteixen en el nostre estat d’ànim.

'MENJA’T EL MÓN!' és molt més que un programa d’alimentació. Agafant la nutrició com a fil conductor, 'Menja’t el món!' ens convida a un viatge emocional amb un contingut divulgatiu, positiu i entretingut per millorar els hàbits alimentaris i l'estil de vida. A cada episodi ens endinsem en un tema concret relacionat amb l’alimentació o el benestar, a través d’una aposta visual trencadora, detallista i colorista. 'Menja’t el món!' està presentat per la Marta Vergés, xef, especialista en nutrició, coach i bloguera experta en cuina saludable, tot i que ella prefereix definir-se simplement com a inspiradora nutricional. Al llarg dels tretze capítols dels quals consta aquest programa produït per La caña Brothers, els espectadors podran descobrir aspectes bàsics de la nostra vida per millorar la nostra alimentació.

RTVE

anterior siguiente