Enlaces accesibilidad
Dimarts,15 de maig a les 9:30h

Els directors de 'El Periódico', 'Ara', 'El Punt Avui' i la sotsdirectora de 'La Vanguardia' valoren la nova legislatura a 'El matí a Ràdio 4'

  • Ramon Castelló entrevista també Toni Coll, director del ‘Festival Perles’ que té lloc al Teatre Aquitània de Barcelona

Per
ramon-castell-2
ramon-castell-2

'El matí a Ràdio 4' és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló, condueix la "Tertúlia d'actualitat" juntament amb el periodista Manel Manchón, director d’Economia Digital i el periodista i coordinador de les edicions territorials de 'El Punt Avui', Ferran Espada.

L'"Entrevista d’actualitat" estarà dedicada a valorar la nova legislatura després del debat d'investidura i la proclamació de Joaquim Torra com a 131è President de la Generalitat de Catalunya. El director de 'El Matí a Ràdio 4' entrevista els directors d''El Periódico de Catalunya', Enric Hernàndez, d''Ara', Ester Vera, d''El Punt Avui', Xevi Xirgo, i la sots directora de 'La Vanguardia', Lola García.

A la secció "Convidem a…", Ramon Castelló entrevista Toni Coll, director del ‘Festival Perles’ que té lloc al Teatre Aquitània de Barcelona.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de 'El matí a Ràdio 4 '.

RTVE

anterior siguiente