Enlaces accesibilidad
Divendres 27 d'abril, a les 20 hores, a La 2

Noemí Galera, directora de l'acadèmia d'OT, divendres, al 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors, Toni González, Anna Gras i Judit Martin, entrevistaran la directora de l'acadèmia d''Operación Triunfo', que en aquesta edició ha assolit un gran èxit.

Per
Noemí Galera, directora de l'acadèmia d'OT
Noemí Galera, directora de l'acadèmia d'OT

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

La convidada d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és Noemí Galera, responsable del càsting de les edicions d'OTGalera farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloAnna Gras i Judit Martin.

Nascuda a Castelló de la Plana el 1967Noemí Galera està vinculada al món de la música des de molt jove. És la directora de càstings de Gestmusic Endemol, i ha participat dirigint els càstings de les diverses edicions d''Operación Triunfo'. Galera ha estat també la directora de l'acadèmia d'aquesta edició. Parlarem amb ella uns dies abans de la participació d'Amaia i Alfred en el Festival d'Eurovisió 2018 a Lisboa. Ens explicarà les seves sensacions i alguns dels secrets de l'èxit d'OT. La Judit, en Toni i l'Anna es presentaran al càsting per a la futura edició del talent show.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente