Enlaces accesibilidad
Dijous 19 d'abril a les 20:00h i diumenge 22 d'abril a les 13:05h a La 2

El cantant Manolo Garcia, dijous a 'Punts de vista'

  • Parlem amb Emma Vilarasau i Lluís Pasqual de Medea, que es pot veure al Teatre Lliure de Montjuïc fins al 12 de maig

Per
Montse Elias entrevista Manolo García
Montse Elias entrevista Manolo García

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana "Punts de vista" entrevista el cantant Manolo García, que està de gira amb el seu últim treball, Geometría del rayo. I hem parlat amb Luz Casal, que presenta Que corra el aire.

L'entrevista de la setmana és al cantant Manolo García. L'excomponent d'El último de la fila, acaba de publicar el disc Geometría del rayo. Manolo García continua la seva trajectòria artística incansable mitjançant cançons que destil·len veritats i autenticitat. García va començar la setmana passada a Girona una gira que el portarà arreu d'Espanya. Parlarem amb ell de música i de pintura, ja que Manolo García sol il·lustrar les portades dels seus discos.

Hem anat al teatre. Al Lliure de Montjuïc s'hi representa un dels clàssics de la mitologia grega, Medea. Hem entrevistat l'Emma Vilarasau, que encarna el personatge, i Lluís Pasqual, el director del muntatge.

Continuarem amb una altra entrevista. La Margaret Rius ha parlat amb Luz Casal, que està de promoció del seu nou disc Que corra el aire.

Acabarem amb una visita a l'exposició Dones artistes avui, al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM), que recull obres d'artistes tan destacades com Lita Cabellut.

RTVE

anterior siguiente