Enlaces accesibilidad
Divendres 16 de març, a les 19:55 hores, a La 2

L'escriptora Rosa Villacastín, divendres, al plató del 'Programa Inesperat'

Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras, Judit Martin i la 'youtuber' Gina Tost entrevistaran la periodista, col·laboradora de l'espai 'Amigas y conocidas' de La 1 de TVE

Per
ROSA VILLACASTÍN I SERGI MAS
ROSA VILLACASTÍN I SERGI MAS

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteixen d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

La convidada d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és Rosa Villacastín, que ens acompanyarà per presentar el seu darrer llibre, Los años que amamos locamente. Amor, sexo y destape en la Transición.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin. A més, la youtuber Gina Tost viatjarà per les xarxes socials per mostrar el perfil del Rosa Villacastín i donar el contrapunt a Sergi Mas.

Nascuda a Àvila el 1947, Rosa Villacastín va començar la seva trajectòria periodística cobrint la informació parlamentària per al Diario Pueblo. Va treballar al Diario Ya, i les revistes Panorama i Interviú, fins que al 1989 es va decantar per cobrir temes de premsa rosa des de la redacció de la revista Diez minutos. Des del 2015 col·labora habitualment amb el programa 'Amigas y conocidas' de La 1 de TVE. És autora d'una desena de llibres, l'últim, Los años que amamos locamente. Amor, sexo y destape en la Transición, ens els presentarà divendres al plató del 'Programa Inesperat'.

ELS COL·LABORADORS DEL 'PROGRAMA INESPERAT'

El públic del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente