Enlaces accesibilidad
Dijous 22 de març a les 20h i diumenge 25 de març a les 13h per La 2

El contratenor Xavier Sabata, dijous a 'Punts de vista'

  • Serem al Teatre Lliure de Gràcia, on es representa la comèdia El sistema solar, amb Aina Clotet i Guillermo Toledo, dirigida per Carol López
  • Visitem Pregon desig, l'exposició que Miquel Barceló dedica a Josep Palau i Fabre amb motiu del centenari del naixement del poeta a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac

Per
PUNTS DE VISTA
PUNTS DE VISTA

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Començarem el programa al Lliure de Gràcia, on es representa una comèdia destroyer El sistema solar. Parlarem amb la seva directora, Carol López, i un dels seus protagonistes, Guillermo Toledo.

Continuarem fent una visita a la Fundació Palau, de Caldes d'Estrac. En Jordi Vila i Guillamet s'ha volgut acostar a veure Pregon desig, una exposició que l'artista mallorquí Miquel Barceló ha dedicat al poeta Josep Palau i Fabre.

L'entrevista de la setmana és al contratenor de prestigi internacional Xavier Sabata. Molt reconegut a França i Alemanya, Xavier Sabata ha actuat pràcticament a tots els grans teatres lírics del món. Sabata és un estudiós de les òperes del barroc. L'hem portat a la Fundació Tàpies aprofitant que Sabata està assajant aquests dies a Barcelona per contraposar el classicisme de l'òpera amb la visió moderna i transgressora de Tàpies.

PUNTS DE VISTA

En Salva Rich ha entrevistat el pianista James Rhodes, que acaba de publicar Fugas, un nou llibre autobiogràfic, després de l'èxit d'Instrumental, on descrivia detalladament els abusos sexuals que va patir a la infantesa. Rhodes viu a cavall entre Madrid i Londres, i és un tipus cordial, enamorat de les tapes i la cuina espanyola.

RTVE

anterior siguiente