Enlaces accesibilidad
Dimarts 20 de març a les 20h a La 2

'Això no m'ho empasso!', dimarts, a 'Menja't el món!'

  • Al 'Menja't el món!' d'aquesta setmana, la Marta Vergés treurà l'entrellat d'alguns aliments que tendim a qualificar d'insans: el sucre, els làctics, el gluten i l'oli de palma

Per
MENJA'T EL MÓN 2
MENJA'T EL MÓN 2

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés. S'emet els dimarts a les 20h.

www.rtve.es/television/menjat-el-mon/ 

@menjatelmonTVE

En aquest programa, Marta Vergés seguirà la pista com a investigadora del que anomena aliments sospitosos, aliments amb mala fama i que, en principi, no són saludables per al nostre cos, com l'oli de palma, els productes que contenen altes dosis de sucre, el gluten i els làctics. A Això no m'ho empasso, descobrirem algunes opcions per substituir o eliminar aquests aliments dels nostres àpats. Amb la pediatra Gemma Baulies parlarem dels làctics i de la por de les famílies de no obtenir el calci necessari si els treuen de la dieta dels infants. També visitarem l'obrador d'un dels millors forners del món, Jordi Morera, amb qui parlarem del gluten i que ens mostrarà com podem elaborar pans amb farines antigues, més nutritives i menys contaminades. Finalment, com a bona detectiu, la Marta arribarà a una conclusió reveladora... i si els aliments no són culpables de res i els responsables són uns altres?

MENJA'T EL MÓN

'MENJA’T EL MÓN!' és molt més que un programa d’alimentació. Agafant la nutrició com a fil conductor, 'Menja’t el món!' ens convida a un viatge emocional amb un contingut divulgatiu, positiu i entretingut per millorar els hàbits alimentaris i l'estil de vida. A cada episodi ens endinsem en un tema concret relacionat amb l’alimentació o el benestar, a través d’una aposta visual trencadora, detallista i colorista. 'Menja’t el món!' està presentat per la Marta Vergés, xef, nutricionista, coach i bloguera experta en cuina saludable, tot i que ella prefereix definir-se simplement com a inspiradora nutricional. Al llarg dels tretze capítols dels quals consta aquest programa produït per La caña Brothers, els espectadors podran descobrir aspectes bàsics de la nostra vida per millorar la nostra alimentació.

RTVE

anterior siguiente