Enlaces accesibilidad
Dissabte 17 de març a les 20:30h al Canal 24horas

Santi Rodríguez del Partit Popular de Catalunya, a "Aquí Parlem"

  • El director i conductor del programa, Lluís Falgàs, parla amb el diputat Santi Rodríguez

Per
Lluís Falgàs entrevista el diputat del PPC Santi Rodríguez
Lluís Falgàs entrevista el diputat del PPC Santi Rodríguez

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24h.

www.rtve.es/aquiparlem

L'espai parlamentari "Aquí Parlem" segueix amb la sèrie d'entrevistes amb diputats i diputades de tots els grups parlamentaris de la XII legislatura del Parlament de Catalunya.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs continua la ronda d'entrevistes amb el diputat Santi Rodríguez del Partit Popular de Catalunya. Falgàs parla amb Rodríguez de la situació política a Catalunya i de com veuen des del partit l'espera perquè se celebri el debat d'investidura del president de la Generalitat.

Santi Rodríguez del PPC tve

Santi Rodríguez és enginyer tècnic de telecomunicacions i enginyer tècnic industrial per la UPC, diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UOC. Pel que fa a la trajectòria política, està afiliat al PPC des del 1982. Ha estat regidor portaveu del partit a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i conseller portaveu al Consell Comarcal del Garraf. També ha estat secretari executiu d'acció territorial i secretari executiu de comunicació del PPC. És secretari general del PPC des del 2017 i diputat des del 2003.

RTVE

anterior siguiente