Enlaces accesibilidad
Dimecres 14 de març a les 20:35h a La 2

L'economia col·laborativa, dimecres a 'Tinc una idea'

  • El programa d'aquesta setmana presenta exemples com La Borda, un edifici de 28 habitatges construït en règim de cessió d'ús

Per
tinc-una-idea
tinc-una-idea

'Tinc una idea' és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a La 2 de TVE.

www.rtve.es/tincunaidea

www.facebook.es/tincunaidea

@tincunaidea_tve

Aquesta setmana 'Tinc una idea' reflexiona sobre l'economia col·laborativa al capítol 'Casa meva és casa teva'.

Fa anys que les cooperatives de consum han deixat de ser aquells grups que compartien cistelles de fruita i verdura. L'anomenada economia col·laborativa és actualment un model en plena expansió, que gestiona recursos tan importants com l'habitatge, la salut o les finances col·lectives.

La Borda Can Batlló tve

En el programa d'aquesta setmana 'Tinc una idea' presenta diversos exemples com La Borda, un edifici de 28 habitatges construït en règim de cessió d'ús; la iniciativa ciutadana Sostre Cívic que ha rehabilitat un antic bloc de pisos fent habitatge social; i el centre de medicina integrativa CosSalut on els usuaris són, alhora, socis que decideixen els seus serveis. Tot amb el finançament d'entitats com Fiare i Coop57 on el valor principal és el capital humà.

Exercicis d'embaràs a CosSalut tve

RTVE

anterior siguiente