Enlaces accesibilidad
Dijous 15 de març a les 20:00h i diumenge 18 de març a les 12:55h a La 2

L'actor Mario Casas, dijous a 'Punts de vista'

  • Entrevista l'elenc protagonista de Bajo la piel del lobo, Mario Casas i Irene Escolar, i el seu director, Samu Fuentes
  • s'omple de propostes musicals, la de l'òpera Andrea Chénier, i el musical Sugar. Con faldas y a lo loco

Per

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista 

@PuntsDeVista

L'entrevista de la setmana és al músic Coque Malla, que presenta el disc Irrepetible, gravat en directe. L'exlíder de Los Ronaldos fa un repàs a la seva dilatada trajectòria musical, però també ens parla d'altres coses, com del curtmetratge El Columpio, que va protagonitzar fa uns anys.

En l'àmbit teatral, aquesta setmana en Jordi Vila i Guillamet ens porta al Teatre Coliseum de Barcelona, on es representa Sugar. Con faldas y a lo loco, un musical que recrea la mítica pel·lícula protagonitzada per Marilyn Monroe, Jack Lemmon i Toni Curtis.

La Montse Elias ha entrevistat els protagonistes de Bajo la piel del lobo, Mario Casas i Irene Escolar, i el seu director, Samu Fuentes. La pel·lícula és una història de supervivència, amor i amistat situada en unes muntanyes perdudes on un llop solitari, Mario Casas, haurà de replantejar-se la vida en conéixer la Joxepi, una dona que farà canviar tot el seu món.

La proposta musical d'aquesta setmana ens porta al Liceu, on fins al 28 de març es representa Andrea Chénier, una espectacular òpera d'Umberto Giordano protagonitzada per Sondra Radavanovsky i Jonas Kaufmann, dos dels grans actors operístics del moment.

RTVE

anterior siguiente