Enlaces accesibilidad
Dissabte 10 de març a les 20:30h al Canal 24horas

Eva Granados, portaveu del PSC, a "Aquí Parlem"

  • El director i conductor del programa, Lluís Falgàs, parla amb la diputada Eva Granados

Per
Eva Granados
Eva Granados

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24h.

www.rtve.es/aquiparlem

L'espai parlamentari "Aquí Parlem" segueix amb la sèrie d'entrevistes amb diputats i diputades de tots els grups parlamentaris de la XII legislatura del Parlament de Catalunya.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs continua la ronda d'entrevistes amb la diputada Eva Granados, portaveu del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar del Parlament de Catalunya. Falgàs parla amb la diputada del PSC de la situació política a Catalunya i de com veu la convocatòria per dilluns del debat d'investidura del president de la Generalitat.

Eva Granados és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració amb màster en Direcció Pública, ha estat directora de l'Observatori dels Drets Humans de la UB. Pel que fa a la trajectòria política, està afiliada al PSC des del 1999 i és la secretària de l'àrea de política institucional, econòmica i social i membre de la permanent de l'executiva. A més, és membre de la UGT de Catalunya i ha estat part del secretariat nacional amb diferents responsabilitats. És diputada des del 2010.

Lluís Falgàs tve

RTVE

anterior siguiente