Enlaces accesibilidad
Dissabte 24 de febrer a les 20:30h al Canal 24horas

Sergi Sabrià, portaveu d'ERC, a "Aquí Parlem"

  • El director i conductor del programa, Lluís Falgàs, parla amb el diputat Sergi Sabrià

Per
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24h.

L'espai parlamentari "Aquí Parlem" segueix amb la sèrie d'entrevistes amb diputats i diputades de tots els grups parlamentaris de la XII legislatura del Parlament de Catalunya.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs continua la ronda d'entrevistes amb el diputat Sergi Sabrià, portaveu d'Esquerra Republicana del Parlament de Catalunya. El diputat és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, ha estat director de l'Institut Català del Suro i secretari general de l'Associació d'Empreses Sureres de Catalunya. Pel que fa a la trajectòria política, ha estat cap de relacions externes i internacionals del Departament d'Educació, responsable de l'oficina del delegat del Govern a Girona i primer tinent d'alcalde i alcalde de l'Ajuntament de Palafrugell. És diputat des del 2012.

Aquesta setmana es compleixen dos mesos de les eleccions del 21-D, i Lluís Falgàs parla amb Sergi Sabrià de la situació política a Catalunya i de com veu les negociacions pel debat d'investidura del president de la Generalitat.

RTVE

anterior siguiente