Enlaces accesibilidad
Dijous 22 de febrer a les 20:00h i diumenge 25 de febrer a les 12:55h a La 2

El guanyador del Premi Nadal, Alejandro Palomas, dijous a 'Punts de vista'

  • El programa també compta amb el premi Pulitzer Manu Brabo, que presenta una mostra de les seves espectaculars fotografies

Per
Montse Elias amb Alejandro Palomas
Montse Elias amb Alejandro Palomas

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

El programa d'aquesta setmana entrevista a l'escriptor Alejandro Palomas i al fotògraf Manu Brabo. A més, també compta amb Joan Lluís Bozzo amb l'obra de teatre "El llibertí" i amb el pianista i compositor Albert Guinovart.

L'entrevista de la setmana és a l'escriptor Alejandro Palomas, guanyador del darrer premi Nadal amb la novel·la "Un amor"Montse Elias parla amb l'escriptor, al Palau Güell, sobre les seves novel·les que sovint tracten temes com la incomunicació i el desamor. Els seus títols més coneguts són "Un perro", "Un hijo" i "Las dos orillas", el darrer "Un amor" és una història plena d'emocions intenses, definida per Palomas com "una família, 24 hores abans d'una boda, tot bé; una trucada, tot va malament… i comença la vida". Palomas també és traductor i professor de literatura i ha cultivat amb encert gèneres com la literatura infantil i juvenil.

De fotografia, aquesta setmana, el programa compta amb el premi Pulitzer Manu Brabo, que presenta una mostra de les seves fotografies espectaculars i, sovint duríssimes, de conflictes i revolucions d'arreu del món. "Un día cualquiera" és el títol de l'exposició que es pot veure al Mercat de la Florida, a L'Hospitalet i que és avalada per National Geographic. Les fotografies de gran impacte reflecteixen la vida a països convulsos com Líbia, Síria i Iraq.

Pel que fa al món del teatre,  "El llibertí" és l'obra que es representa fins el 2 d'abril al Teatre Poliorama de Barcelona. La defineixen com "una comèdia i un vodevil filosòfic" i està dirigida per Joan Lluís BozzoAbel Folck i Àngels Gonyalons encapçalen el repartiment d'aquesta comèdia que retorna a la cartellera barcelonina.

De música clàssica, "Punts de vista" dedica un reportatge a un dels grans pianistes i compositors actuals, Albert Guinovart. El passat 24 de gener Guinovart va actuar al Palau de la Música, en un recital en solitari.

I tanquem el programa amb el videoclip de promoció del Festival Primavera Sound, que repassa els convidats del cartell d'enguany, amb noms com Björk, The National, Nick Cave i molts més.

RTVE

anterior siguiente