Enlaces accesibilidad
Divendres 16 de febrer a les 20:00 hores a La 2

Blas Cantó, convidat de l'espai d'humor 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors entrevistaran el cantant murcià, que cantarà en directe al plató del PI

Per
blas-cant
blas-cant

Dirigit per Javier Viza, 'Programa Inesperat' compta amb la subdirecció de Montse Tejera, la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Núria Raja i Celeste Roig, la realització de Carlos Vidal i Mercè Llorens i els guions de Pep Bras, Xavier Sanjuan i Dani Amor.

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteixen d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. A PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

El convidat d'aquesta setmana al 'Programa Inesperat' és el cantant Blas Cantó, ex-integrant del grup Auryn i guanyador de la cinquena edició del concurs televisiu "Tu cara me suena".

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin.  A més, la youtuber Gina Tost viatjarà per les xarxes socials per mostrar el perfil de Blas Cantó i donar el contrapunt a Sergi Mas.

Blas Cantó va ser vocalista del grup musical Auryn i guanyador de la cinquena edició del concurs "Tu cara me suena". Cantó cantarà en directe al plató del

El plató de 'Programa Inesperat' compta amb la presència de públic que en algun moment poden dir-hi la seva i participar-hi formulant preguntes als convidats, col·laboradors i al presentador.

RTVE

anterior siguiente