Enlaces accesibilidad
Dijous 15 de febrer a les 20:00h a La 2

El jove músic de flamenc i cantaor Kiki Morente, dijous a 'Punts de vista'

  • El programa recupera l'entrevista al cineasta mexicà Guillermo del Toro, que el programa li va fer al Festival de Cinema de Sitges

Per
Montse Elias entrevista Kiki Morente
Montse Elias entrevista Kiki Morente

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous a La 2.

El programa d'aquesta setmana proposa el nou disc de Kiki Morente "Albayzín", el film "La forma del agua" de Guillermo del Toro, l'espectacle de dansa de Vero Cendoya i el cómic "Arashiyama".

Montse Elias entrevista aquesta setmana al MNAC al jove Kiki Morente, que és a Barcelona de promoció del seu primer àlbum, titulat "Albayzín", el barri de Granada on va créixer en companyia del seu pare Enrique i de les seves germanes. Kiki Morente va acompanyar la formació del seu pare durant molts anys aprenent com a guitarrista i cantaor en companyia de grans músics com Juan Habichuela, Juan Carmona i tants d'altres.

Amb molta personalitat, Kiki no és un músic només de flamenc tradicional, assegura que té influències i li agraden molt les músiques de gent tant diversa com Leonard Cohen, Michael Jackson, Pat Metheny i Dulce Pontes.

De cinema, el programa recupera l'entrevista al cineasta mexicà Guillermo del Toro, que li va fer al Festival Internacional de Cinema de Sitges. El proper 16 de febrer s'estrena als cinemes "La forma del agua", la pel·lícula més nominada als Òscar d'enguany, amb 13 nominacions, entre elles millor pel·lícula, direcció i actriu, a banda d'altres apartats més tècnics. "La forma del agua" és un homenatge al cinema i als monstres per part d'un mestre del fantàstic com és Guillermo del Toro, autor de grans títols del gènere com "El laberinto del fauno", "Cronos" i "Hellboy".

Del món de la dansa, "Punts de vista" proposa el nou espectacle de la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya, que presenta aquets dies la seva obra "IF (L'últim desig)" a la Sala Atrium de Barcelona.

I per acabar, els autors del còmic "Arashiyama"Fidel de Tovar, guionista, i Dani Bermúdez, il·lustrador.

RTVE

anterior siguiente