Enlaces accesibilidad
Dijous 15 de febrer a les 20:30h a La 2

La banda de rock alternatiu Panam, dijous a 'Músics'

  • Panam aconsegueix esgarrapar noves sensacions i emocions, amb un estil musical acurat i precís

Per
Panam
Panam

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Panam, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu darrer àlbum "Before Dreams Come True".

Aquest dijous visiten el programa els PanamGoyo Prados parla amb el Bruno Navascues, bateria, i amb l'Àlex Lopez, veu i guitarra. Els Panam són un grup de llarga ombra i curta trajectòria que en només dos anys ha aconseguit la fita que somia qualsevol músic: reeducar el nostre sentit musical.

Escoltar Panam és pujar en una catifa voladora on de seguida s’entén que la música traspassa gustos i colors. És un viatge al fons del mar, conduit pel més pur dels instruments: la veu. Panam aconsegueix esgarrapar noves sensacions i emocions, amb un estil musical acurat, precís i reflexionat en el que menys és més. Un oasi musical al que només arriben els músics.

RTVE

anterior siguiente