Enlaces accesibilidad
Dimecres 24 de gener a les 20:00 hores a La 2

TVE Catalunya emet el documental creatiu "Out"

  • TVE Catalunya emet una sèrie de documentals coproduïts pel Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut d’RTVE, i realitzats pels estudiants d’aquest Màster

Por
out4
out4

Amb "Out", TVE Catalunya continua l'emissió d'una sèrie de documentals creatius coproduïts pel Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut d’RTVE, i realitzats pels estudiants d’aquest Màster

Dimecres s'emet el documental creatiu "Out", on els protagonistes són les persones que no es veuen en un torneig de tennis professional. Són els que estan fora de les línies del terreny de joc quasi invisibles per a la televisió.

Aquest documental porta a l’espectador a fixar-se en el món ocult del nois i noies que recullen les pilotes, els jutges de línia i de cadira. Un entorn amb no tant de “glamour” com el dels tennistes professionals, però també ple de tensió i emocions.

El documental "Out" ha merescut diversos guardons i la seva projecció a la selecció oficial a certàmens espanyols i internacionals, entre els que destaquen el Festival de Màlaga, l'Atlántida Film Fest o el Chicago Underground Film Festival.

RTVE

anterior siguiente